Over Oupro Media

Oupro Media is een avontuur dat startte in 2004. Gedreven door een enorme passie voor media, mensen en de bijzondere verhalen die zij met zich meebrengen, was het tijd om te ontdekken wat ik hierin zelf wilde betekenen.

Brede ervaring

Al vroeg wist ik dat ik ondernemer wilde worden en was ik naast mijn studie vaak drukker met media- en web gerelateerde projecten. Was er ergens geen oplossing voor beschikbaar, dan zocht ik het zelf wel uit. Buiten mijn studie Communicatie & Multimedia Design, groeide de praktijkervaring vooral door mee te lopen met andere professionals. Van de traditionele lokale omroep RPL FM naar webbased commerciële omroep Woerden.TV, tot assistentie op filmsets. Met de juiste ervaring op zak besloot ik de stap in het ondernemerschap te nemen.

Persoonlijk en gericht op ondernemers

Via verschillende projecten ontdekte ik dat ik vooral warm loop voor de bijzondere verhalen die mensen met zich meedragen en dat video het ultieme medium is om emotie op dat kale en kille internet over te brengen. Die combinatie vond ik waanzinnig en ontwikkelde een format waarbij ondernemers zichzelf voorstellen, met als doel de offline drempel tot contact te verlagen. Met succes! Klanten geven terug dat ze makkelijker en sneller aangesproken worden. Bovendien hoor ik van mijn klanten dat mijn bijzondere stijl van produceren en voorbereiden hen helpt na te denken en aan te scherpen over waar zij als ondernemer nou precies voor staan.

Bedrijfsfilms voor het MKB

Naast videoportretten maak ik ook andere video’s. Bij het maken van een bedrijfsdocumentaire trek ik alles uit de kast om die ene perfecte video te maken die letterlijk de wereld over mag gaan en waar mensen nog lang over na blijven praten. Mijn film voor Koffiebranderij BOON uit Den Haag ging letterlijk de wereld over en haalde zelfs VK.com, de Russische Facebook.
Een video waar mensen spontaan over beginnen te praten wanneer ze de winkel binnenlopen. Producties die draaien om creativiteit en storytelling en tot stand komen in samenwerking met de beste freelancers.

Mis de kans niet om jouw verhaal te vertellen
Bekijk mijn portfolio om je te oriënteren wat jij precies wilt of neem direct contact op!

“Gezichtloze bedrijven zijn ten dode opgeschreven”
– Rohit Bhargava, marketingexpert