Pitch van het jaar

Jennifer Hunte en Johan Oudshoorn

Jennifer Hunte (Personal Touch Travel) en Johan Oudshoorn (Oupro Media) bij de uitreiking van de Pitch van het Jaar verkiezing.

Afgelopen woensdag 10 december 2014 was een mooie avond. In het Haags Ondernemershuis werd voor het eerst, onder grote opkomst, de prijs ‘pitch van het jaar’ uitgereikt door niemand minder dan wethouder Karsten Klein van Den Haag.

Nadat de jury haar voorselectie bekend had gemaakt, was het aan het publiek om te stemmen. Mijn video voor Jennifer Hunte werd tijdens deze bijeenkomst gekozen tot de beste pitchvideo van het jaar.

De jury zei over de video van Jennifer het volgende:

Jennifer Hunte zet volgens de vakjury in haar 60 seconden heel pakkend een sfeerbeeld neer van hoe zij – en haar klanten – haar vak ervaren. Hoewel haar pitch dicht aanligt tegen een reclamespot is de pitch persoonlijk en is de kwaliteit van hoog niveau en bovendien heel duidelijk. Jennifer komt zelf fris en professioneel over.

Als producent van onder andere pitchvideo’s en portetvideo’s is deze prijs een erg mooie erkenning voor mijn werk. Een prijs die bovendien laat zien dat er behoefte is aan hoogwaardige video’s die draaien om authenticiteit en goed laten zien waar jouw kracht als ondernemer ligt.

Ook andere Haagse Ondernemers wil ik oproepen mee te doen aan deze wedstrijd. De website www.pitchvanhetjaar.nl blijft bestaan en zal er in 2015 een nieuwe winnaar gekozen worden.