Videoportret

Hoe zorg je dat je opvalt tussen één miljoen zzp’ers? Juist! Een videoportret is een krachtige manier om op te vallen en je verhaal te vertellen. Toch merkte ik dat voor veel zzp’ers de prijs voor een video een obstakel is. Niet geheel onlogisch, omdat video toch een relatief kostbaar medium is, aan arbeid en apparatuur wat ervoor nodig is. Het volgende obstakel is de kwaliteit. Bij veel partijen die wel een betaalbare oplossing bieden vond ik de kwaliteit van het beeld en de storytelling onvoldoende. Ik heb daarom een eigen methode ontwikkeld voor het produceren van videoportretten met veel aandacht voor hoe de kijker jouw verhaal ervaart. Geen verkoopraatje, maar een persoonlijk verhaal (in zakelijke context), omdat ik geloof dat je daarmee de kijker aan weet te spreken. Het geheel bied ik aan tegen een vaste prijs, zodat je ook exact weet waar je aan toe bent.

“Te zien aan de zintuig prikkelende videoportretten die Johan Oudshoorn van Oupro media maakt, is hij niet alleen professioneel en vakkundig. Door tussen de regels van het verhaal van de ondernemer door te luisteren en dit te vertalen naar een digitaal visitekaartje, zijn de videoportretten die Johan maakt meer dan een aanvulling op het verhaal van een ondernemer.”
– Nienke Heijes

Wat krijg je bij een videoportret?

De videoportretten bied ik aan in een aantal smaken. Welke variant past bij jou?

Interesse in een Premium Videoportret? Ik produceer slechts een beperkt aantal Premium Videoportretten per jaar. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

  • Een halve dag opnames op een door jou gekozen locatie! (één locatie)
  • Mijn opnames bestaan uit een deel interview en een deel sfeer- en werkopnames van jou in de ruimte.
  • De belangrijkste voorbereiding is het bespreken van de locatie en opname-datum.
  • Mijn streven is om het videoportret een week na opname op te leveren.
  • Samen bespreken we de beste strategie voor de lancering van jouw videoportret.
  • Het resultaat is een video van 60 seconden.

Werkt het ook echt?

Ja! Er is inmiddels een leuke serie van videoportretten aan het ontstaan. Een videoportret levert gemiddeld in de eerste twee dagen na lancering 200 kijkers op. Daarnaast heeft een van mijn portretten in december 2014 de prijs ‘Pitch van het Jaar’ gewonnen in het Haags Ondernemershuis. Een wedstrijd speciaal voor pitchvideo’s.

Nog niet overtuigd? Bekijk dan het overzicht met alle ondernemers die jou voorgingen of lees wat ze ervan vonden!

Aan de slag!

Vertel me je wensen, dan bespreken we de opties!

ContactPortfolio: videoportretten