Wat zeggen anderen?

Ik werk voor kleine en grote opdrachtgevers in uiteenlopende sectoren, waaronder: Eventbrite, ASN Bank, Rijkswaterstaat, ministerie van Buitenlandse Zaken, gemeente Den Haag, gemeente Stichtse Vecht, Haagse Hogeschool, NHK World, Alko Media, Woerden.TV, ATR Transmissies, Koffiebranderij BOON en tientallen ZZP’ers.

Wat zeggen anderen over Oupro Media?

Merle Mudde – Holland Homestay [video]
Ik ben erg enthousiast over de kwaliteit van de video’s van Johan. Voor mijn bedrijf Holland Homestay heeft Johan een prachtig videoportret gemaakt. Ga zo door!

Nienke Heijes – DotElephant [video]
Te zien aan de zintuig prikkelende videoportretten die Johan Oudshoorn van Oupro media maakt, is hij niet alleen professioneel en vakkundig. Door tussen de regels van het verhaal van de ondernemer door te luisteren en dit te vertalen naar een digitaal visitekaartje, zijn de videoportretten die Johan maakt meer dan een aanvulling op het verhaal van een ondernemer.
Vanuit mijn ervaring met Johan Oudshoorn van Oupro media kan ik hem aan elke ondernemer aanraden.

Nawaz Kazmi – HAKA [video]
When I learned that the videos of two of my partners where both of Johans’ hand, I knew he had skills. When I was looking for someone to make the crowdfunding video for HAKA, he was the first I thought of. Johan delivered. He did not only live up to my (elaborate) wishes, he also didn’t hold back by sharing his point of view, which made the video even better. I can say with certainty that the video he made helped us to raise the €50.000 we needed, in just 48 hours. Thanks for your flexibility (we filmed on Sunday morning), your speed (the video was done by Tuesday) and thanks for delivering!

Franca van Nunen – Green Passion [video]
Johan Oudshoorn ken ik als een zeer vakkundig videomaker en fotograaf. Hij maakt heel persoonlijke portretvideo’s van ondernemers die de kern pakken van de onderneming. Johan heeft voor mijn bedrijf, Green Passion, ook een videoportret gemaakt waar ik erg tevreden over ben. Hij gebruikt professionele apparatuur, is rustig, sturende zonder te dwingen en heeft oog voor details die (vooral achteraf) van belang blijken te zijn.
Ik zou Johan aan anderen aanbevelen vanwege zijn prettige manier van werken en mooie resultaten.

Joke Duif – Creative Facts [video]
Samenwerken aan een persoonlijk en tegelijkertijd zakelijk videoprofiel of pitch is in vakkundige handen bij Johan Oudshoorn, Oupro Media. De kaders worden van tevoren aangegeven en bepaald. Tijdens het filmen is er genoeg vrijheid om die kaders zelf in te kleuren. Dat geeft voor mij aan dat ik met een vakman te maken heb. En over het resultaat ben ik meer dan tevreden.

Anja Groenewegen – Ontspannen Totaal [video]
Ik heb Johan leren kennen bij een netwerkbijeenkomst. Wat een aardige, vriendelijke jongen! Hij maakt portretvideo’s en doet dit geweldig. Kijk op www.oupro.com . Dan weet je alles.Ik ben zelf een van de gelukkigen die zo’n video door hem heeft laten maken. Een absolute aanrader! Zowel technisch als persoonlijk. Johan is een prettige man om mee te werken met oog voor details en de mens achter de mens.

Jennifer Hunte – Personal Touch Travel [video]
Ik ken Johan nu enkele maanden en eerlijk is eerlijk, hij is vriendelijk en oprecht.
Dus toen ik op zoek was naar iemand voor mijn video pitch heb ik Johan aan zijn jasje getrokken. Ik kan oprecht zeggen dat ik daar absoluut geen spijt van heb gehad. Zijn werk spreekt voor zich dus je hoeft mij niet te geloven. Bezoek zijn website en bel!

Lianne Bertens – Koffiebranderij BOON [video]
Johan Oudshoorn is de gedroomde filmmaker: hij straalt de rust uit van een vakman en werkt doordacht, energiek en aimabel. Overtuigd en overtuigend in zijn aanpak heeft Johan een duidelijke meerwaarde. Hij staat open voor suggesties en weet de juiste balans te vinden tussen creativiteit en commercieel denken. Johan heeft voelsprieten voor de sfeer in je bedrijf en formuleert helder de communicatiedoelen. Perfecte combinatie voor een doeltreffende bedrijfsfilm. Aanrader…

Jessica Laura Post – Bizz Solutions
Johan is een creatieve mediaproducent die goede resultaten oplevert. Daarnaast kan hij snel schakelen en denkt hij mee met zijn klanten, een aanrader.

Edith Nijhof – Taalnaartaal [video]
Met Johan maakte ik mijn eerste 1-minuut videopresentatie ooit. Johan is een rustige man bij wie je je snel op je gemak voelt. De opnames en shots kiest hij met aandacht en zorg. Johan komt afspraken na en overlegt op een professionele en klantgerichte manier. Hij zal er alles aan doen om jou als klant tevreden te stellen. Hij kan goed luisteren en denkt met je mee en aan je. Ik beveel Johan dan ook van harte aan om een video over jou of je bedrijf te laten maken.